: +31(0) 84 837 40 99

Welkom op PortemonneeZ.nl

PortemonneeZ

Over PortemonneeZ.nl

Al vanaf 2010 is PortemonneeZ.nl 'met een zet' een webwinkel dat zich richt op het aanbieden van portemonnees en creditcardhouders. Waar de portemonnee vroeger enkel een praktisch functie had, zijn de portemonnees & creditcardhouders van tegenwoordig echte modeaccessoires. Fashion items om mee te matchen, om je Style te accentueren of je persoonlijkheid een extra typering te geven.

Shoppen op Mobiles en Tablets

PortemonneeZ.nl vind het belangrijk dat er pretig gewinkeld kan worden. Waar en met welk device dan ook. Surf naar PortemonneeZ.nl op een Tablet of mobiele telefoon en onze webshop past zicht aan.

Retour adres:

PortemonneeZ.nl
Aalsterweg 89 A
5615CB, Eindhoven

Onze winkel

Bekijk onze bekendste merken in het echt. Dit kan in onze eigen winkel in de binnenstad van Eindhoven.

PortemonneeZ heeft een ShopinShop bij BoqZ.
Hier kunt u een deel van ons assortiment zien, vasthouden en direct aanschaffen. Met dit extra verkooppunt staan wij een stapje dichter bij onze klanten. Dat vinden wij belangrijk.

Online retouren

Alle webshop-aankopen en de retouren hiervan worden online in behandeling genomen en afgehandeld. In onze fysieke winkel kunnen webshop retouren niet in behandeling worden genomen.

Winkel adres:

BoqZ
Rechtestraat 51
5611GM, Eindhoven

Onze merken

De producten in ons assortiment komen van toonaangevende merken over de hele wereld. Wij zijn dan ook constant bezig met het volgen van de laatste trends, de uitbreiding van het assortiment en merken.

Heeft u als merkhouder een product die u bij het assortiment van PortemonneeZ vind passen? Neem dan aub contact op via: info@PortemonneeZ.nl

Eigen voorraad

Wij hebben alles op eigen voorraad en verzenden via de betrouwbare verzendpartner PostNL. Hierdoor kunnen wij aan onze klanten een acceptabele levertijd waarborgen van gemiddeld 2/ 3 werkdagen.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via info@portemonneez.nl - Dank voor uw bezoek en veel shop plezier!

PortemonneeZ.nl
Meer style voor je geld!

View Doelah Verzijde's profile on LinkedIn