: +31(0) 84 837 40 99

OVER ONS

Portemonnee in jas

PortemonneeZ.nl, dé Portemonnee Webwinkel

Al vanaf 2010 is PortemonneeZ.nl 'met een zet' een webwinkel dat zich richt op het aanbieden van portemonnees en creditcardhouders. Wat begon als een programmeer project voor een studie, groeide uit naar een serieuze e-commerce onderneming. Inmiddels willen wij meer dan alleen portemonnees aanbieden. Ons doel is om iedereen te voorzien van de leukste ‘mode accessoires’. Een heel ruim begrip en daarom wordt er hard gewerkt aan nieuwe webwinkels waar iedereen in toekomst met groot gebruiksgemak de leukste mode accessoires kan vinden en aanschaffen. Daar streven wij voor.

Onze merken

De portemonnees in ons assortiment komen van toonaangevende merken binnen europa en daarbuiten. Wij zijn dan ook constant bezig met het volgen van de laatste trends. Hierdoor blijft ons assortiment up to date met de laatste mode. Inmiddels hebben wij veel nieuwe merk portemonnees. Denk aan; Dosh, Ogon, Troika en Smartcaze. Heeft u als merkhouder een product die u bij ons assortiment vind passen? Tip ons dan en stuur een mailtje naar: info@walletz.com

Eigen voorraad

Wij hebben alles op eigen voorraad en verzenden via de betrouwbare verzendpartner PostNL. Hierdoor kunnen wij aan onze klanten een acceptabele levertijd waarborgen van gemiddeld 2/ 3 werkdagen. In de toekomst hopen wij dit te kunnen reduceren naar een levertijd van 1 werkdag.

PortemonneeZ uithangbord

Online retouren

Alle webshop-aankopen en de retouren hiervan worden online in behandeling genomen en afgehandeld. Meer informatie over retourneren vind u op onze klantenservice pagina.

Retour adres:

PortemonneeZ.nl
Aalsterweg 89 A
5615CB, Eindhoven

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via info@walletz.com - Dank voor uw bezoek en veel shop plezier!

PortemonneeZ.nl
Dé Portemonnee Webwinkel

View Doelah Verzijde's profile on LinkedIn